Arendsnaaimachinehandel geopend in Heteren

Arendsnaaimachinehandel heeft een nieuwe naaimachine winkel geopend in Heteren. Kom gerust een kijkje nemen in het prachtige nieuwe pand aan de Beemdhof in Heteren. www.arendsnaaimachinehandel.nl

 

Je kan er gratis voor de deur parkeren. Je kan er terecht voor een nieuwe machine, maar ook tweede hands is een goede optie. Heeft je machine een beurt of reparatie nodig, ben je aan het juiste adres. Arendsnaaimachinehandel is Husqvarna en Pfaff dealer. 

Woon je in de regio Duiven, Westervoort, Zevenaar, dan mag je je machine voor onderhoud ook bij mij brengen, dan zorgen wij van Cursuskledingnaaien  dat je naai of lockmachine  in Heteren komt en visa versa. Zit je bij me op de les, kan ik je natuurlijk informeren over de mogelijkheden wat een nieuwe machine te bieden heeft.

 

Mieke Lesuis

Mieke Lesuis

Coupeuse at Cursuskledingnaaien
In mijn kinderjaren, ging mijn interesse al uit naar het naaien van kleertjes voor mijn poppen. Alle poppen en barbies kregen geregeld iets nieuws. In het begin werd alles met de hand genaaid, omdat de machine van mijn moeder nog wat te hoog gegrepen was. Lees meer
Mieke Lesuis