Online naailes

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met naaivragen waar je niet zelf uitkomt? Je hebt zelf al meerdere pogingen gedaan, maar de juiste oplossing heb je niet kunnen vinden.

Voor deze online hulpvragen kan Mieke van Cursuskledingnaaien je hulp aanbieden via Skype, Teams, Facetime of WhatsApp beeldbellen. Je zorgt dat je 1 van deze mogelijkheden op je computer, tablet of laptop hebt geïnstalleerd. Belangrijk is hierbij een goede wifiverbinding.

Je hoeft niet op zoek naar een adres bij je in de buurt. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Cursuskledingnaaien is gevestigd in Duiven, nabij Arnhem.

Je zorgt dat je je naaispullen in de buurt hebt van je computer, zodat je mij je probleem goed kan laten zien en uit kan leggen.

Cursuskledingnaaien heeft ondertussen vele mogelijkheden om je in het naaivak te scholen. Neem daarvoor ook een kijkje op de andere pagina’s zoals blogs, naailes en lockles. Daar vind je veel informatie en foto’s over de lessen die ik aanbied.

Aanmelden online naailes

Actueel op dit moment zijn de vragen over het maken van een goed mondkapje.

Ook vragen die betrekking hebben op je naaimachine, je lockmachine of coverlockmachine behoren ook tot de mogelijkheden. Deze vragen vervangen uiteraard niet de locklessen die ik fysiek geef, maar mogelijk kan je met mijn instructies toch verder met je project.

Ook valt te denken valt aan:

  • Gebruik van stoffen, garen.
  • Welke steek gebruik ik voor welke stof.
  • Welke hulpmiddelen heb ik nodig om een project er mooi uit te laten zien.
  • Waar koop ik de stof die ik graag wil.
  • Welke versteviging heb ik nodig voor mijn project
  • Waar koop ik een goede naai, lock, of coverlock
  • Wat heb ik nodig aan materialen om het naaien comfortabel en plezierig te maken?
  • Waar koop ik fournituren
De kosten zijn €17,50 per uur. Maximaal 2 1/2 uur per sessie Het zijn individuele lessen, die je per uur betaald. Dus heb je voldoende aan een half uurtje? Prima!

Meld je dan aan via het antwoordformulier en we zoeken samen naar een goed moment voor beide. Natuurlijk kan je je ook aanmelden voor de gewone fysieke naailes, lockles of tekenles, die ik weer ga starten, als de mogelijkheid gegeven wordt.

Aanmelden online naailes
parallax background

Ik begon met vriendinnengroepjes les te geven en vond het zo leuk, dat het uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf.

Schrijf je in