Kneepjes van het vak

De fijne kneepjes van het vak


Ben je een gevorderde naaister en wil je je graag meer ontwikkelen in het naaivak? Kom dan voor de fijne kneepjes naar de les van Cursuskledingnaaien in Duiven (nabij Arnhem). Wil je bijvoorbeeld graag een keer een jasje naaien? Maar oh die reverkraag, nog gevoerd ook en met een ingewikkelde paspelzak. Het ziet er zo ingewikkeld uit. Dat weerhoud je om er ook maar aan te beginnen.

Daarom nu je kans om in een rustige les meer kneepjes van het vak te leren, of weer de draad op te pakken. Je krijgt er een mooi naslagwerk bij, zodat je het altijd terug kan zoeken hoe het ook alweer moest.

Kom op dinsdagochtend, dinsdagmiddag of woensdagochtend, naar de naailes in Duiven. Dan heb ik alle aandacht voor jouw project.

Heb je een onregelmatig rooster door werk? We leggen jouw rooster en mijn dag-lessen, naast elkaar en plannen waar je wekelijks kan deelnemen. Af en toe een privéles is ook een optie!

In de lessen mag je gratis gebruik maken van moderne apparatuur, zoals de lockmachine, de coverlock (deksteken) voor zomen en biesjes voor halslijnen.

Ben je op zoek naar een nieuwe naaimachine, maar je wilt je eerst oriënteren wat een goede keus is? Er is een goede lesmachine aanwezig, waar je gebruik van mag maken, voordat je jouw keuze bepaalt. Informatie over een verstandige keuze krijg je volop van mij en ervaringen van anderen.

En natuurlijk de nieuwste naaitips en trucs komen allemaal voorbij.

Heb je vroeger veel genaaid voor de kinderen en jezelf, maar is het lang geleden en weet je het niet meer zo goed, geef jezelf een nieuwe kans en ga met wat hulp deze uitdaging aan en ontdek het naaivak opnieuw. Je ontmoet mensen die jouw interesse delen. Ook daar leer je van en het is nog gezellig ook.

Aanmelden naailes
parallax background

Ben je op zoek naar een basiscursus naaien, dan ben je hier op de juiste plek.

Schrijf je in