Naailes Ede

Kruip achter de naaimachine en leer hoe je je eigen kleding maakt tijdens een naailes bij Ede in de buurt! Tijdens de cursus kleding naaien in Duiven ga je in een lekker ongedwongen, huiselijke sfeer actief aan de slag met praktische oefeningen en je eigen project. Zodat je snel beter leert naaien en uiteindelijk in staat bent om, onder andere, je eigen unieke kleren te maken.

Van basiscursus tot lessen voor gevorderden

Of je nu nog nooit een naaimachine hebt aangeraakt en graag de basis wilt leren of al wat meer ervaring hebt en een cursus zoekt om je verder in de verschillende technieken te verdiepen … iedereen kan in onze naailessen terecht om beter te leren naaien. Maar wat ga je dan leren?

Afhankelijk van je huidige niveau, persoonlijke wensen en doelstellingen, leer je in de naailes bij Ede onder andere:
  • om te gaan met de naaimachine
  • patronen uit vakbladen over te nemen
  • werkbeschrijvingen uit patroontijdschriften te lezen
  • alles over verschillende soorten stof
  • de juiste naalden en garen te gebruiken
  • verschillende naaitechnieken toe te passen
  • patronen op maat te maken

Persoonlijke aandacht

Het is vervelend als je even niet verder kunt en je lang moet wachten op de docent. Daarom wordt de naailes bij Ede in de buurt uitsluitend gegeven voor groepjes van maximaal zes personen. Dat is niet alleen gezellig, maar je kunt dan ook net wat makkelijker even bij elkaar meekijken.. Bovendien ben je op die manier gegarandeerd van voldoende persoonlijke aandacht!

Lestijden & locatie

De lessen worden gegeven aan de Melrose 58 te Duiven, op enkele minuten rijden vanaf de A12. Je kunt daar op maandag t/m donderdag terecht voor een naaicursus, gegeven door ervaren en enthousiaste coupeuse Mieke Lesuis. De actuele lestijden op die dagen vind je hier.

De lessen kosten in totaal €52,- per maand, ervan uitgaande dat je wekelijks één les van 2 tot 2,5 uur volgt. Eventueel gemiste lessen zijn natuurlijk kosteloos in te halen. Tevens zijn er een lockmachine, coverlockmachine en vakbladen aanwezig. Hoewel het de bedoeling is dat je je eigen naaigerei en machine meeneemt naar de les, is er ook een reserve naaimachine beschikbaar.

Privé lockles

Ben je in het bezit van een eigen lockmachine, maar weet je niet zo goed wat je er mee aan moet? Dan kun je bij Cursuskledingnaaien ook terecht voor een tweedelige privé lockles waarin je de machine leert gebruiken of je verder verdiept in de technieken.

Leren patroontekenen

Heb je al wat meer ervaring met naaien en wil je een verdiepingsslag maken op het gebied van ontwerpen en het modelleren en tailleren van patronen? Tijdens privélessen leer je patroontekenen volgens een beproefde methode, zodat je de patronen altijd in de juiste vorm knipt.

Schrijf je in

Benieuwd of de naailes bij Ede in de buurt ook wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Of schrijf je direct in voor een plek in een gezellig groepje en ervaar het zelf!

Aanmelden naailes
parallax background

Ik begon met vriendinnengroepjes les te geven en vond het zo leuk, dat het uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf.

Schrijf je in