Online hulpvragen

De Online hulpvragen zijn bedoeld voor mensen die al bekend bent zijn met het naai-vak. Deze sessies zijn bedoeld voor korte specifieke vragen. Als je een echte beginner bent en nog nooit iets in het naai-vak hebt gedaan, dan is dit geen goede optie voor je.

In dit geval raad ik je aan naar de reguliere naailes te komen of privé lessen af te spreken. Het is dus geen vervang voor de fysieke naailes, waar ik je van het begin tot het eind begeleid met je project.

Heb je een specifiek onderdeel in je project waar je niet uit komt, bijvoorbeeld:

 • Ik begrijp de beschrijving niet.
 • Welke stappen volg ik om de rits goed in te zetten.
 • Ik loop nu vast met mijn rever-kraag.
Dat soort vragen kan je mij stellen tijdens de online instructie les. Ik probeer je met voorbeelden te helpen.

Neem ook een kijkje op de andere pagina’s zoals blogs, naailes en lockles. Daar vind je veel informatie en foto’s over de lessen die ik aanbied.

Aanmelden online naailes

Ook vragen die betrekking hebben op je naaimachine, je lockmachine of coverlock-machine behoren tot de mogelijkheden. Deze vragen vervangen uiteraard niet de locklessen die ik fysiek geef, maar mogelijk kan je met mijn instructies toch verder met je project.

Ook valt te denken aan:
 • Gebruik van stoffen, garen.
 • Welke steek gebruik ik voor welke stof.
 • Welke hulpmiddelen heb ik nodig om een project er mooi uit te laten zien.
 • Waar koop ik de stof die ik graag wil.
 • Welke versteviging heb ik nodig voor mijn project
 • Waar koop ik een goede naai, lock, of coverlock
 • Wat heb ik nodig aan materialen om het naaien comfortabel en plezierig te maken?
 • Waar koop ik fournituren

Voor deze online hulpvragen kan Mieke van Cursuskledingnaaien je hulp aanbieden via Skype, Teams, Facetime. Je zorgt dat je 1 van deze mogelijkheden op je computer, tablet of laptop hebt geïnstalleerd. Cursuskledingnaaien is gevestigd in Duiven, nabij Arnhem.

Je zorgt dat je je naaispullen in de buurt hebt van je computer, zodat je mij je probleem goed kan laten zien en uit kan leggen.

Cursuskledingnaaien heeft ondertussen vele mogelijkheden om je in het naaivak te scholen. Neem daarvoor ook een kijkje op de andere pagina’s en blogs. Link naailes en lockles, fotopagina. Daar vind je veel informatie en foto’s over de lessen die ik aanbied.

De kosten zijn €20,- per uur. Maximaal 1 uur per sessie. Het zijn individuele lessen. Heb je voldoende aan een half uurtje? Prima!

Meld je dan aan via het antwoordformulier en we zoeken samen naar een goed moment voor beide. Natuurlijk kan je je ook aanmelden voor de gewone fysieke naailes, lockles of tekenles, die ik weer ga starten, als de mogelijkheid gegeven wordt. Ik volg daarin de adviezen van de overheid.

Aanmelden online naailes

Ik begon met vriendinnengroepjes les te geven en vond het zo leuk, dat het uitgegroeid is tot mijn eigen bedrijf.

Schrijf je in